1. 5-sterren camping in Overijssel
  2. Geschikt voor oudere jeugd
  3. Zwembad en sport- en spelfaciliteiten

Camping voor oudere jeugd in Nederland

Staat er binnenkort een gezinsvakantie op de planning en bestaat uw gezin ook uit tieners? Dan is een camping voor oudere jeugd in Nederland de ideale vakantiebestemming. Vakantiepark 't Rheezerwold in Overijssel is the place to be voor gezinnen met tieners. Zij beleven eindeloos waterpret in het binnen- en buitenzwembad en leven zich uit op de multifunctionele sportplaza met interactieve sport- en speelvelden. Lekker een potje voetballen, basketballen, hockeyen of tennissen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Op onze camping in Hardenberg kunt u kamperen op ruime comfortplaatsen of een accommodatie huren voor extra luxe. Waar gaat uw voorkeur naar uit tijdens een vakantie met oudere jeugd?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Uw vakantie met oudere jeugd in Nederland bij 't Rheezerwold

 

Kamperen met oudere jeugd

De kampeerplaatsen van onze familiecamping zijn allemaal comfortplaatsen bestaande uit standaard-, luxe- en luxe XL plaatsen. Zet uw kampeermiddel neer en geniet tijdens uw kampeervakantie van de volgende voorzieningen: 8 tot 10 ampère elektra (afhankelijk van het type kampeerplaats), gratis WiFi, televisie aansluiting, water, afvoer en een eigen parkeerplaats. Wilt u uw hond meenemen? Vakantiepark 't Rheezerwold is een huisdiervriendelijke camping. Zo beleeft u veel vakantieplezier met uw trouwe viervoeter. Voor extra luxe bieden wij ook accommodaties geschikt voor maximaal 10 personen.

Uw verblijf in het kort

⛺ Standaard-, luxe- en luxe XL comfortplaatsen

🐾 Huisdiervriendelijke camping

🚗 Parkeren naast uw kampeermiddel

📶 Gratis WiFi

 

Uw vakantie met oudere jeugd

Uw tieners vermaken zich op en top op onze camping voor oudere jeugd in Nederland. Met ons binnen- en buitenzwembad is waterpret gegarandeerd tijdens goed én slecht weer. Onze interactieve sportvelden zorgen voor extra uitdaging vanwege de ledverlichting die is verwerkt in de goals, welke reageren als het doel wordt geraakt. Tieners kunnen hierdoor hun bal- en schietvaardigheden verbeteren. En dankzij WiFi op de camping hoeven ze niets te missen van de buitenwereld, kunnen zij hun leeftijdsgenoten leuke vakantiefoto's sturen. Een dagje buiten de camping doorbrengen? Zoek het avontuur op in Avonturenpark Hellendoorn (22 km) of Attractiepark Slagharen (5 km), ga winkelen in Hardenberg of vaar met de kano over de Vecht. Jong en oud vervelen zich geen moment op onze camping voor oudere jeugd in Nederland.

Boek uw vakantie met oudere jeugd
 

Faciliteiten

Bij ons hoeft niemand stil te zitten. Van waterpret in het zwembad tot activiteiten op de sport- en speelvelden.

Omgeving

Trek eropuit in de omgeving; ga kanovaren over de Vecht, bezoek diverse pretparken of ga shoppen in Hardenberg.