• Geschikt voor kinderen van 10 t/m 15 jaar
  • 5-sterren camping in Overijssel
  • Speciaal animatieprogramma

Camping voor tieners in Nederland

Staat er binnenkort een gezinsvakantie op de planning en heeft u tieners t/m 15 jaar? Dan is een camping met een animatieprogramma voor tieners de ideale vakantiebestemming. Vakantiepark 't Rheezerwold in Overijssel is the place to be voor gezinnen met tieners t/m 15 jaar. Zij beleven eindeloos waterpret in het binnen- en buitenzwembad en leven zich uit op de multifunctionele sportplaza met interactieve sport- en speelvelden. Lekker een potje voetballen, basketballen, hockeyen of tennissen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op onze camping in Hardenberg kunt u kamperen op ruime comfortplaatsen of een accommodatie huren voor extra luxe. Waar gaat uw voorkeur naar uit tijdens een vakantie met tieners?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Op vakantie met tieners in Nederland bij 't Rheezerwold

 

Kamperen met tieners

De kampeerplaatsen van onze camping voor tieners zijn allemaal comfortplaatsen bestaande uit standaard-, luxe- en luxe XL plaatsen. Zet uw kampeermiddel neer en geniet tijdens uw kampeervakantie van de volgende voorzieningen: 8 tot 10 ampère elektra (afhankelijk van het type kampeerplaats), gratis WiFi, televisie aansluiting, water, afvoer en een eigen parkeerplaats. Wilt u uw hond meenemen? Vakantiepark 't Rheezerwold is een huisdiervriendelijke camping. Zo beleeft u veel vakantieplezier met het hele gezin. Voor extra luxe bieden wij ook accommodaties geschikt voor maximaal 10 personen. Op onze camping voor tieners in Nederland is er veel keus!

Uw verblijf in het kort

⛺ Standaard-, luxe- en luxe XL comfortplaatsen

🐾 Huisdiervriendelijke camping

🚗 Parkeren naast uw kampeermiddel

📶 Gratis WiFi

 

Op vakantie met tieners

Uw tieners vermaken zich op en top op onze camping, zo hebben wij een animatieteam geschikt voor alle leeftijden waarbij ook aan tieners t/m 15 jaar is gedacht. Speciaal voor een vakantie met tieners zijn er namelijk 'Chilz' activiteiten. Met ons binnen- en buitenzwembad is waterpret gegarandeerd tijdens goed én slecht weer. Onze interactieve sportvelden zorgen voor extra uitdaging vanwege de ledverlichting die is verwerkt in de goals, welke reageren als het doel wordt geraakt. Tieners kunnen hierdoor hun bal- en schietvaardigheden verbeteren. En dankzij WiFi op de camping hoeven ze niets te missen van de buitenwereld, kunnen zij hun leeftijdsgenoten leuke vakantiefoto's sturen. Een dagje buiten de camping doorbrengen? Zoek het avontuur op in Avonturenpark Hellendoorn (22 km) of Attractiepark Slagharen (5 km), ga winkelen in Hardenberg of vaar met de kano over de Vecht. Jong en oud vervelen zich geen moment op onze camping voor tieners in Nederland.

Boek uw vakantie met tieners
 

Faciliteiten

Bij ons hoeft niemand stil te zitten. Van waterpret in het zwembad tot activiteiten op de sport- en speelvelden.

Omgeving

Trek eropuit in de omgeving; ga kanovaren over de Vecht, bezoek diverse pretparken of ga shoppen in Hardenberg.