Op het park

Sanitair gebouwen

Ons vakantiepark heeft twee sanitair gebouwen. Het ene gebouw ligt naast veld Ooievaar en het andere sanitair ligt naast veld Wielewaal en Valk. In beide sanitair gebouwen zijn naast de toiletten, douches, wastafels en wascabines ook een babyroom en aparte ruimte met MIVA sanitair aanwezig. Bij beide gebouwen zijn faciliteiten aanwezig om uw chemisch toilet te legen en te reinigen.

In beide sanitairgebouwen zijn faciliteiten voor mindervaliden aanwezig. De speciale ruimte heeft een invalidetoilet, douchestoel en rolstoelvriendelijke wastafel. Alleen op aanvraag en met gebruik van een speciale toegangssleutel, kunt u hier gebruik van maken. Ook zijn beide sanitairgebouwen erg aangenaam doordat de vloeren verwarmd zijn.

Privé sanitair

Op ons vakantiepark kun je ook kamperen op een kampeerplaats met privé sanitair. Je beschikt dan over een eigen warmwaterdouche, toilet en wasbak. Ervaar het gemak van uw eigen sanitair naast de deur; altijd schoon, beschikbaar en met veel privacy. Je hoeft niet te wachten op andere vakantiegangers. Je hebt alle tijd voor jezelf!

Camping met privé sanitair
 
Lekker in bad in de babyruimte op te camping
Sanitairgebouw op het vakantiepark