Toro

De Toro is een kleurrijk en multifunctioneel sportveld waarbij de traditionele doeltjes zijn vervangen door interactieve panelen. Het veld bevat 4 interactieve goals en een spelconsole. De goaltjes bevat Ledverlichting die reageren als het doel geraakt wordt. De spelers worden hierdoor meer uitgedaagd tot het spelen van andere spelvormen en doordat de Toro online is worden ze elke keer opnieuw verrast omdat doorlopend nieuwe spellen worden ontwikkeld.

Sutu

De Sutu is een interactieve voetbalmuur, het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. De muur is voorzien van 16 vakken omringd met Ledverlichting die reageren als het vak wordt aangeraakt met een bal. Op ieder willekeurig spel is een variatie te bedenken die de Sutu geschikt maken om de bal- en schietvaardigheden van de speler te verbeteren. Met een knop kunnen de spelers kiezen uit verschillende spellen en doordat de Sutu online is blijven er nieuwe spellen bij komen.

 

Sutu

Toro

Op het park

Meer Sport

Visvijver

Aan de buitenzijde van het vakantiepark is een prachtig stukje natuur ontstaan rond de visvijver. Hier kunt u urenlang vertoeven in een poging voorn, baars of snoek aan de lijn te krijgen. De rust wordt hier niet verstoord door spetterende zwemmers, want het vijverwater is niet geschikt als zwemwater!

Jeu de boules

Bij vakantie hoort natuurlijk ook een potje Jeu de boules. Ons vakantiepark beschikt over 1 Jeu de boules baan.

Tennisbaan

Zin om een balletje te slaan? Er is op de camping één all-weather tennisbaan aanwezig. Bij de receptie kunnen gasten de tennisbaan gratis reserveren.

Basketbal

Op het vakantiepark hebben we een klein basketbalveld met 2 baskets. Hier kan je alleen, met z’n tweeën of een met een groep, je vaardigheden oefenen en verbeteren.

Volleybal

Een wedstrijdje volleybal mag natuurlijk niet ontbreken op vakantie! Op het sportveld centraal gelegen op de camping is ook een volleybalveld aanwezig. Zorg wel dat je een eigen volleybal mee neemt.