Iedere morgen vult de Plaza zich met de heerlijke geur van versgebakken broodjes vanuit de Minishop. Om er zeker van te zijn dat de broodjes van uw keuze er zijn, kunt u door middel van de broodjesservice op onze website uw bestelling plaatsen. Maak uw ontbijt perfect met een fles versgeperste jus d’orange.

Daarnaast kunt u hier ook terecht voor de kleine, dagelijkse boodschappen zoals ontbijtproducten, frisdranken, lekkernijen en verschillende kampeerartikelen.

Ook is er een klein assortiment van streekproducten. Maak verse pannenkoeken met scharreleieren en vers gemaakte jam. Deze streekproducten kunt u ook kopen in cadeauverpakking als souvenir voor thuis.

Virtuele rondleiding
 
Op het park
Broodjes halen uit de winkel op de Camping

Minishop

Minishop Rheezerwold

Meer Horeca

Brasserie

Loop eens binnen in onze Brasserie voor de lekkerste koffie en koffie-specials, lunch of diner. Op de kleine, maar zorgvuldig samengestelde menukaart vind u zeker iets naar uw smaak.
Brasserie
Brasserie

Cafetaria

In de gezellige en moderne Cafetaria is er keuze voor iedereen. Buiten verschillende snacks en heerlijke friet zijn er belegde broodjes en ijsjes of geniet van diverse soorten milkshakes.
Cafetaria
Cafetaria

Terras

Het moderne terras, met aangrenzend een leuke speelgelegenheid voor de kinderen, ligt riant in de middag en avondzon. Op het terras kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner met natuurlijk een goed glas wijn of een lekker koud biertje!
Terras
Terras

Plaza

Uniek is de compleet overdekte Plaza bij de horeca. U zit altijd droog en aangenaam binnen terwijl u de indruk hebt heerlijk buiten te zitten in een zuid Europese sfeer.
Plaza
Plaza