Uniek is de compleet overdekte Plaza bij de horeca. U zit altijd droog en aangenaam binnen terwijl u de indruk hebt heerlijk buiten te zitten in een zuid Europese sfeer met olijfbomen en palmen. Veel activiteiten zoals de "knutselclub", het theater met Otto, Izzi, Elle en Wollie of shows vinden hier plaats.

Virtuele rondleiding
 
Op het park
Overdekte Plaza voor veel speelplezier

Meer Horeca

Brasserie

Loop eens binnen in onze Brasserie voor de lekkerste koffie en koffie-specials, lunch of diner. Op de kleine, maar zorgvuldig samengestelde menukaart vind u zeker iets naar uw smaak.
Brasserie
Brasserie

Cafetaria

In de gezellige en moderne Cafetaria is er keuze voor iedereen. Buiten verschillende snacks en heerlijke friet zijn er belegde broodjes en ijsjes of geniet van diverse soorten milkshakes.
Cafetaria
Cafetaria

Terras

Het moderne terras, met aangrenzend een leuke speelgelegenheid voor de kinderen, ligt riant in de middag en avondzon. Op het terras kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner met natuurlijk een goed glas wijn of een lekker koud biertje!
Terras
Terras

Minishop

Iedere morgen vult de Plaza zich met de heerlijke geur van versgebakken broodjes vanuit de Minishop. Maak uw ontbijt perfect met een fles versgeperste jus d’orange.
Minishop
Minishop
Minishop
Minishop