Loop eens binnen in onze Brasserie voor de lekkerste koffie en koffie-specials, lunch of diner. Op de kleine, maar zorgvuldig samengestelde menukaart vindt u zeker iets naar uw smaak. Kinderen kunnen kiezen voor een Wollie-menu waarbij ze na afloop het bordje mee mogen nemen. Is het buiten even wat frisser, dan brandt binnen de open haard. Lekker onderuit gezakt met een dampende kop chocolademelk warm je vanzelf weer op.

Tijdens de schoolvakanties is de Brasserie dagelijks geopend vanaf 11.30 uur. Voor de actuele openingstijden binnen- en buiten de schoolvakanties, check de kabelkrant en de openingstijden bij de ingang.

Virtuele rondleiding
 
Op het park
Brasserie rheezerwold
 
Genieten in de Brasserie op de camping

Meer Horeca

Cafetaria

In de gezellige en moderne Cafetaria is er keuze voor iedereen. Buiten verschillende snacks en heerlijke friet zijn er belegde broodjes en ijsjes of geniet van diverse soorten milkshakes.
Cafetaria
Cafetaria

Terras

Het moderne terras, met aangrenzend een leuke speelgelegenheid voor de kinderen, ligt riant in de middag en avondzon. Op het terras kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner met natuurlijk een goed glas wijn of een lekker koud biertje!
Terras
Terras

Minishop

Iedere morgen vult de Plaza zich met de heerlijke geur van versgebakken broodjes vanuit de Minishop. Maak uw ontbijt perfect met een fles versgeperste jus d’orange.
Minishop
Minishop
Minishop
Minishop

Plaza

Uniek is de compleet overdekte Plaza bij de horeca. U zit altijd droog en aangenaam binnen terwijl u de indruk hebt heerlijk buiten te zitten in een zuid Europese sfeer.
Plaza
Plaza