1. Hondvriendelijke camping in Overijssel
 2. Maximaal 2 honden toegestaan
 3. Natuurgebieden in de omgeving

Camping in Overijssel met de hond

Wilt u dit jaar vakantie vieren op een camping met hond(en)? Vakantieplezier is gegarandeerd als ook uw trouwe viervoeter samen met het gezin op een camping kan verblijven. Vakantiepark ’t Rheezerwold is een huisdiervriendelijke camping in Heemserveen dicht bij Hardenberg, in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Deze regio is bij uitstek geschikt voor een vakantie met de hond in Nederland dankzij de vele mooie wandelroutes door de natuur. Ervaar het zelf vanaf onze hondvriendelijke camping en verblijf op een van de ruime kampeerplaatsen.

Boek deze camping met hond
 
Vanaf
€ 25
1 nacht
2 personen

Comfort

60Sommige
 • 8 Ampère
 • Wi-Fi (gratis)
Vanaf
€ 30
1 nacht
2 personen

Comfort XL

802
 • 8 Ampère
 • Wi-Fi (gratis)
Vanaf
€ 118
3 nachten
2 personen

Luxe Comfort XL met privé sanitair

802
 • 10 Ampère
 • Privé sanitair
 • Wi-Fi (gratis)

Kamperen met de hond in Overijssel

Op onze 5-sterren ANWB Top Camping kunt u kamperen met de hond in Overijssel op ruim opgezette kampeerplaatsen. U heeft keuze uit Comfort-plaatsen, Comfort XL-plaatsen en zelfs Luxe Comfort XL-plaatsen inclusief privé sanitair. Op alle kampeerplekken beschikt u over stroom (6, 8 of 10 Ampère), wateraansluiting en afvoer, evenals een CAI-aansluiting. Bij elke kampeerplaats krijgt u bovendien gratis wifi voor twee apparaten. Houd u er rekening mee dat honden niet zijn toegestaan op het kampeerveld Valk en in onze verhuuraccommodaties.

Wij bieden natuurlijk uitgebreide parkfaciliteiten voor de baasjes, zo genieten ook u en uw gezin van een ontspannen vakantie. Er is een verwarmd binnen- en buitenzwembad, interactieve speelvelden en -toestellen, animatie en recreatie voor jong en oud, en verschillende horecavoorzieningen. Het ontbreekt u werkelijk aan niets op onze camping met hond in Overijssel.

Faciliteiten van onze camping met hond

 • Hondendouche
 • Binnen- en buitenzwembad & sauna
 • Speeltuinen & speelvoorzieningen
 • (Interactieve) sportvelden
 • Animatie & recreatie
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Brasserie, cafetaria, overdekte Plaza
 • Minishop
 • Gratis wifi 
 • Visvijver

Hondvriendelijke camping in Nederland

Wilt u op vakantie met de hond in Nederland? Nieuwe gebieden ontdekken, lange wandelingen maken, ravotten in de bossen en samen genieten van het buitenzijn – niets is fijner dan samen met hond de natuur in te trekken. Een hondencamping in Nederland biedt dan natuurlijk uitkomst. Op onze camping in Overijssel is uw hond van harte welkom. Natuurlijk gelden er, net zoals op andere hondencampings in Nederland, een paar regels. Uw hond moet op onze camping aangelijnd blijven, de hond moet buiten de camping worden uitgelaten en de ontlasting moet worden opgeruimd. Er liggen verschillende natuurgebieden in de omgeving waar uw hond (onder appèl) los mag lopen, maar er zijn ook een aantal plekken waar uw hond te allen tijde aangelijnd moet blijven. Welke gebieden dit zijn kunt u gemakkelijk online opzoeken.

Dankzij onze kampeerplekken, eventueel met privé sanitair, het brede aanbod parkfaciliteiten en de natuurrijke omgeving van het Vechtdal zullen u en uw hond genieten van een verblijf op onze hondvriendelijke camping. Wilt u er een dagje op uit met de hond en de kinderen? Er liggen tal van pittoreske dorpjes in de omgeving van ons vakantiepark zoals Dedemsvaart, Ommen, Rheeze en Rheezerveen. U heeft uitgebreide keuze uit actieve, sportieve, informatieve en culturele uitjes, evenals verschillende attractieparken en dierentuinen. Uw ideale camping in Overijssel met uw hond heeft u bij deze gevonden!

Boek bij hondencamping 't Rheezerwold
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

📍 Waar vind ik de leukste hondencamping in Nederland?

De leukste hondencamping in Nederland vindt u in Rheeze bij Vakantiepark 't Rheezerwold. Onze camping ligt in het Overijsselse Vechtdal en is bij uitstek geschikt voor een vakantie met de hond. Ontdek de vele wandelroutes en kom na afloop ontspannen op uw huisdiervriendelijke kampeerplaats.

🐶 Hoeveel honden kan ik meenemen naar een hondvriendelijke camping in Overijssel?

Uw hond is natuurlijk onderdeel van het gezin. Daarom is een vakantie pas compleet als uw trouwe viervoeter ook mee kan. Bij 't Rheezerwold zijn maximaal 2 honden toegestaan per kampeerplaats. Een aantal regels waarmee u rekening moet houden zijn dat uw hond op de camping aangelijnd dient te blijven en dat de hond buiten de camping wordt uigelaten. Zo geniet iedereen van een onbezorgde vakantie op onze camping met de hond in Overijssel.

🏊‍♂ Welke hondencamping in Nederland beschikt over een zwembad?

Bij Vakantiepark 't Rheezerwold boekt u een plekje op onze camping met uw hond én met een zwembad. Wij beschikken over een binnen- en buitenzwembad inclusief een aparte peuterbad zodat iedereen veilig kan genieten van veel waterpret. Met mooi weer kunt u een verkoelende duik nemen in het buitenzwembad en met slecht weer kunt u terecht in het binnenbad. 

⛺ Waar kan ik een kleine camping met mijn hond in Nederland boeken?

't Rheezerwold is een kleinschalige 5-sterren camping waar u uitstekend uw vakantie met uw hond in Nederland kunt vieren. Met een natuurrijke ligging en hondvriendelijke kampeerplaatsen zult het u aan niets ontbreken. Het enige wat u hoeft te doen is genieten op onze camping in Overijssel met uw hond.