Vakantiepark 't Rheezerwold
Camping Nederland met zwembad

Waterpret op onze camping met zwembad

 • Kindvriendelijke camping
 • Met binnen- en buitenzwembad
 • Gelegen in het Vechtdal

Genieten op een kleine camping met binnen- en buitenzwembad

Uw vakantie is natuurlijk pas compleet als u op een warme zomerdag een verfrissende duik kunt nemen in het zwembad. Bij minder goed weer kunt u terecht in ons overdekte zwembad zodat u het hele jaar door het vakantiegevoel ervaart. ANWB Top Camping 't Rheezerwold is een kleine camping met een binnen- en buitenzwembad, dat betekent dubbel zoveel pret! Onze zwembaden beschikken beide over een glijbaan en het binnenbad beschikt over een apart peuterbad. Onze camping bevindt zich in het prachtige Vechtdal. Hier kunt u kamperen of overnachten in een gezellige accommodatie. Mogen we u ook verwelkomen?

✔️ ANWB erkende 5-sterren camping
✔️ Veilig boeken via deze website
✔️ Geen onverwachte kosten

Plons in onze zwembaden!

Onze 5-sterren camping heeft een verwarmd binnenzwembad. Heerlijk om in te zwemmen wanneer het buiten slecht weer is. Het binnenzwembad heeft namelijk een temperatuur van ongeveer 29 ºC. Voor de allerkleinsten heeft ons overdekte zwembad een peuter- en kleuterbad. Het buitenzwembad van onze camping is geopend vanaf 1 mei tot 1 september en geeft op warme dagen perfecte verkoeling. Even klaar met luieren op de comfortabele ligstoelen? Geniet dan van de bruisbank, hydrojet of spectaculaire familieglijbaan. De mogelijkheden zijn eindeloos op onze camping! Naast waterpret beleven in het zwembad kunt u ook helemaal tot rust komen in de Finse sauna. Een ding is zeker; op ons park vindt u ultieme ontspanning!

  Heerlijk verwarmd

  Ons binnenzwembad is verwarmd tot 29 ºC en ons buitenzwembad wordt verwarmd door energiezuinige zonnecollectoren.

  Geschikt voor peuters

  In ons binnenbad hebben we een ondiep peutergedeelte van 15 cm diep en een bassin van 30 cm diep voor kleuters.

  Het hele jaar waterpret

  Ons buitenzwembad is geopend van 1 mei tot 15 september voor een frisse duik op een warme dag. Ons binnenbad is het hele jaar geopend!

Meer over onze zwembaden:

Uw verblijf op onze 5-sterren camping

Naast ons heerlijke binnen- en buitenzwembad met peuterbad en glijbaan hebben we nog veel meer faciliteiten. Sla een balletje op de sport- en speelvelden, sluit aan bij een animatie activiteit in de schoolvakanties en sluit de dag af bij een van onze heerlijke horecagelegenheden. U kunt met uw eigen tent, camper of caravan kamperen op een van onze ruime kampeerplaatsen van maximaal 150 m² en een optie voor privé sanitair. Heeft u liever een vakantie met nog meer luxe? Verblijf dan in één van onze vakantiehuisjes, hierbij kunt u kiezen uit een lodge, chalet, bungalow en zelfs een heus kasteel! 't Rheezerwold is omgeven door mooie natuurgebieden en gave pretparken zoals Attractiepark Slagharen, WILDLANDS Adventure Zoo en Avonturenpark Hellendoorn. Trek eropuit en geniet van al het moois dat deze streek te bieden heeft! 

Al onze faciliteiten:

 • Binnen- én buitenzwembad
 • Sauna
 • Speeltuinen
 • Animatie in de schoolvakanties
 • Interactieve sportvelden
 • Brasserie, cafetaria en terras

Dit vroegen eerdere gasten ons:

🧒 Is jullie zwembad ook geschikt voor de allerkleinsten?

't Rheezerwold biedt naast het reguliere binnen- en buitenzwembad ook aparte zwembaden voor uw kleintjes! Zo kunnen uw peuters en kleuters veilig spetteren. In het overdekte zwembad vindt u een ondiep peutergedeelte van 15 cm diep en een kleutergedeelte van 30 cm diep.

🌡️ Wat is de temperatuur van de zwembaden?

Op onze gezinscamping heeft het water van het overdekte zwembad een aangename temperatuur van ongeveer 29 ºC. De hal van het zwembad noteert een temperatuur van ongeveer 30 ºC. Ons buitenzwembad wordt heerlijk verwarmd door middel van een reeks zonnecollectoren.