1. Camping met visvijer
 2. Ruime kampeerplaatsen
 3. Binnen- en buitenzwembad

Camping met visvijver

Wilt u deze vakantie doorbrengen op een camping met visvijver? Dan bent u op Vakantiepark ’t Rheezerwold in Heemserveen, Overijssel, aan het juiste adres. Onze visvijver ligt aan de buitenzijde van het park. Zoek een mooi plekje aan de waterkant, ontspan met een hengel in de hand, en laat uw gedachten varen totdat de dobber in beweging schiet. Als het goed is heeft u een mooie voorn, baars of snoek aan de lijn weten te krijgen.

U kunt op ons vakantiepark met visvijver kamperen op ruim opgezette kampeerplaatsen. Verblijf met uw tent, camper of caravan op een van onze Comfort, XL-, of Luxe XL-plaatsen inclusief privé sanitair voor extra gemak. Wenst u nog meer luxe? Verblijf dat in een van onze trekkershutten, bungalows, chalets of stacaravans. Ons nieuwste aanwinst, de Outdoorlodge, biedt u en uw gezin een unieke glamping-ervaring. Deze grote safaritent geeft u het kampeergevoel, maar is voorzien van alle luxe die u zich kunt wensen.

Dankzij onze uitgebreide parkfaciliteiten zullen u en uw kinderen zich uitstekend vermaken. Zo is er een verwarmd binnenzwembad met peuterbad, en een verwarmd buitenzwembad met glijbaan. De vele (interactieve) speelvoorzieningen zorgen ook voor uren plezier. Het actieve animatieteam organiseert tijdens de schoolvakanties een verrassend en afwisselend programma voor zowel de kinderen als de oudere jeugd, ook ’s avonds. Onze horecagelegenheden zijn eveneens van hoog niveau. Op Vakantiepark ’t Rheezerwold geniet u en uw familie van een zorgeloze en onvergetelijke vakantie in Overijssel.

Boek deze camping met visvijver
 
 

Faciliteiten van onze camping met visvijver:

 • Ruime kampeervelden & luxe accommodaties
 • Binnenzwembad, buitenzwembad & sauna
 • Speeltuinen & speelvoorzieningen
 • (Interactieve) sportvelden
 • Animatie & recreatie
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Brasserie, cafetaria, overdekte Plaza
 • Gratis Wifi 
 • Minishop
Bekijk onze faciliteiten

Camping met viswater Overijssel

Liefhebbers van vissen weten het allang; niets is zo ontspannend als een hengel uitgooien in een mooie en natuurrijke omgeving. Vakantiepark ’t Rheezerwold is een gemoedelijke en kindvriendelijke camping aan viswater in Overijssel, in het prachtige Vechtdal. Rondom de visvijver van onze camping is een mooi stukje natuur ontstaan. U kunt hier dus urenlang vertoeven. De rust zal ook niet worden verstoord door zwemmers aangezien het viswater niet geschikt is om in te zwemmen. De visvijver is ook bijzonder geschikt voor beginnende vissers, dus u kunt uw kinderen ook de fijne kneepjes van de sport leren.

Ook in de directe omgeving zijn er vele mogelijkheden om te vissen. De Overijsselse rivier De Vecht zit boordevol vis en er zijn talloze mooie visstekken te vinden aan het water. Zowel recreatieve als fanatieke wedstrijdvissers zullen hier hun hart ophalen. In de Vecht zwemmen maar liefst 17 verschillende soorten vis, waaronder voorn, snoek, baars, winde, brasem en roofblei. Vergeet u niet uw vispas mee te nemen?

Heeft u tijdens uw visvakantie ook nog tijd om de omgeving te ontdekken? Onze natuurcamping in Overijssel ligt in de buurt van Ommen, in het buurtschap Heemserveen ten westen van Hardenberg. Het afwisselende landschap van het Vechtdal vormt een prachtig decor tijdens uw wandel- of fietstocht. Wilt u de kinderen trakteren op een dagje uit? Wildlands Adventure Zoo Emmen, Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Plopsa Indoor Coevorden zijn allemaal makkelijk en snel te bereiken.

Boek deze camping met viswater