Vakantiepark 't Rheezerwold
Camping met visvijver

Volop visplezier op onze camping met visvijver

 • 5-sterren ANWB camping
 • Met binnen- en buitenzwembad
 • Accommodaties en kampeerplekken

Laat het visavontuur beginnen tijdens uw vakantie

Visfanaten opgelet! Welkom bij 't Rheezerwold, waar uw visavontuur tot leven komt. Hier verblijft u in een fijne accommodatie of ervaart u het kampeergevoel op de ruime kampeerplekken. Word wakker met het rustgevende geluid van kabbelend water en start uw dag met een relaxte vissessie. Zoek een mooi plekje aan de waterkant, ontspan en laat uw gedachten varen totdat de dobber in beweging schiet. Met een beetje geluk heeft u een mooie voorn, baars of snoek aan de haak weten te slaan! Onze camping met visvijver biedt plezier en genot voor alle leeftijden. 

Uw verblijf op onze camping met visvijver

Een vakantie op onze camping in Overijssel is dankzij de vele faciliteiten een feest voor jong en oud. U kunt zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, relaxen in de sauna en de kids zullen zich vermaken in één van de vele speeltuinen. En voor de echte visfanaat natuurlijk het belangrijkst; 't Rheezerwold beschikt over een grote visvijver waar in alle rust de hengel uitgegooid kan worden. De vijver is geschikt voor beginnende vissers, dus u kunt uw kinderen ook de fijne kneepjes van de sport leren. Op zoek naar meer uitdaging? Kijk dan eens naar de vele visstekken in de omgeving! De kampeerplaatsen zijn minimaal 100m² en de vakantiehuizen bieden plek aan maximaal 10 personen en zijn van alle gewenste gemakken voorzien.

Waarom kiezen voor 't Rheezerwold?

 • Ruime kampeervelden & fijne accommodaties
 • Grote visvijver op het park
 • Binnenzwembad, buitenzwembad & sauna
 • Speeltuinen, sportvelden & speelvoorzieningen
 • Animatie & recreatie
 • Brasserie, cafetaria & overdekte Plaza

Doen en beleven; u hoeft zich geen moment te vervelen!

Door de talloze faciliteiten hoeft u het park eigenlijk niet te verlaten om u te vermaken, toch nodigt de groene omgeving van onze natuurcamping in Overijssel uit om ontdekt te worden. In de directe omgeving zijn er vele mogelijkheden om te vissen zoals bijvoorbeeld rivier De Vecht. De Vecht biedt talloze visstekken voor zowel recreatieve als fanatieke wedstrijdvissers, en maar liefst 17 verschillende vissoorten! In de buurt van onze camping met viswater is nog veel meer leuks te beleven! Wat dacht u van een dagje naar attractiepark Slagharen, een bezoekje aan de Hunebedden in Drenthe of een fietstocht door het Overijsselse Vechtdal? Al deze uitjes maken uw vakantie tot eentje om nooit te vergeten! Wanneer mogen wij u ontvangen op onze camping met visvijver?

  Fiets- en skelterverhuur
  Binnen- en buitenzwembad
  Sport- en speelmogelijkheden
  Horecagelegenheden

Veelgestelde vragen van eerdere visfanaten:

🐟 Welke vissen zwemmen er in de Vecht?

De Vecht is dé plek waar u verschillende visstekken kunt vinden. Verscholen in een prachtige, bosrijke omgeving komt u aan de oevers van de Vecht als sportvisser volledig tot rust. Witvissers kunnen hier zijn/haar hart ophalen aan brasems, voorns, windes en kneiters. Maar ook roofvissers zijn hier aan het juiste adres. De snoek, baars, snoekbaars en roofblei zitten verstopt in de kolkende watermassa onderaan de diverse stuwen in de Vecht.

🐕 Kan ik mijn hond meenemen op jullie camping?

Bij 't Rheezerwold zijn honden toegestaan op de kampeervelden, wanneer u met uw eigen kampeermiddel komt kamperen. Zo kunt u dus met een gerust hart uw hond meenemen naar onze camping met visvijver. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de verhuuraccommodaties.