• Camping met visvijer
  • 5-sterren camping
  • Binnen- en buitenzwembad

Camping met visvijver in Nederland

Wilt u deze vakantie doorbrengen op een camping met visvijver? Dan bent u op Vakantiepark ’t Rheezerwold in Hardenberg, Overijssel, aan het juiste adres. Onze visvijver ligt aan de buitenzijde van het park. Zoek een mooi plekje aan de waterkant, ontspan en laat uw gedachten varen totdat de dobber in beweging schiet. Met een beetje geluk heeft u een mooie voorn, baars of snoek aan de haak weten te slaan! Op onze camping met viswater kunt u verblijven met uw eigen tent, camper of caravan. Bent u op zoek naar net dat beetje extra luxe? Dan is een comfortabele accommodatie de juiste keuze voor u, kies bijvoorbeeld voor een comfortabele chalet of een originele glamping accommodatie.

Waar u ook voor kiest, u beleeft gegarandeerd een heerlijke vakantie op onze camping met viswater in Overijssel.

 
 
 
 

't Rheezerwold: camping met viswater in Overijssel

Een vakantie op onze camping met viswater in Overijssel is dankzij de vele faciliteiten een feest voor jong en oud. U kunt zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, relaxen in de sauna en spelen in een van de vele speeltuinen. En voor de echte visfanaat natuurlijk het belangrijkst; het vakantiepark beschikt over een grote visvijver waar in alle rust gevist kan worden. De vijver is bijzonder geschikt voor beginnende vissers, dus u kunt uw kinderen ook de fijne kneepjes van de sport leren. Op zoek naar meer uitdaging? Kijk dan eens naar de vele visstekken in de omgeving!

De kampeerplaatsen op onze camping met visvijver zijn minimaal 100m² en beschikken over 8 of 10 ampère stroom, gratis wifi, een parkeerplaats, water- en televisie aansluiting. De vakantiehuizen bieden plek aan 4 tot 10 personen en zijn van alle gewenste gemakken voorzien.

Onze camping met viswater:

  • Ruime kampeervelden & luxe accommodaties
  • Grote visvijver op het park
  • Meerdere visstekken in de buurt
  • Binnenzwembad, buitenzwembad & sauna
  • Speeltuinen, sportvelden & speelvoorzieningen
  • Animatie & recreatie
  • Brasserie, cafetaria & overdekte Plaza
 

Wat te doen in de omgeving van onze camping met visvijver in Nederland?

Door de talloze faciliteiten hoeft u het park eigenlijk niet te verlaten om u perfect te vermaken, toch is het zeker de moeite waard om dit juist wel te doen! De omgeving van onze natuurcamping in Overijssel leent zich uitstekend voor een visvakantie in Nederland. In de directe omgeving zijn er vele mogelijkheden om te vissen zoals de rivier De Vecht. De Vecht biedt talloze mooie visstekken voor zowel recreatieve als fanatieke wedstrijdvissers, en maar liefst 17 verschillende vissoorten.

In de buurt van onze camping met viswater is nog veel meer leuks te beleven! Wat dacht u van een dagje naar attractiepark Slagharen, een bezoekje aan de Hunebedden in Drenthe of een fietstocht door het Overijsselse Vechtdal? Al deze uitjes maken onze camping met visvijver in Overijssel dan ook uitermate geschikt voor een vakantie met de hele familie!

Wanneer mogen wij u ontvangen op onze camping met visvijver in Overijssel?

 
 

Veelgestelde vragen

🎣 Waar vind ik een 5-sterren camping met viswater in Overijssel?

't Rheezerwold is een 5-sterren camping gelegen in Hardenberg en beschikt over een grote visvijver met een diversiteit aan vis zoals Voorn, Baars en Snoek. 't Rheezerwold is door de ANWB beoordeeld met 5-sterren dankzij de vele voorzieningen en het uitstekende sanitair.

🎣 Waar vind ik een camping met visvijver en zwembad?

In Hardenberg in Overijssel vindt u een camping met visvijver en zwembad. 't Rheezerwold beschikt over een binnen- en buitenzwembad waardoor er, naast vissen, het hele jaar door gezwommen kan worden.

🎣 Kan ik mijn hond meenemen op een camping met viswater?

Bij 't Rheezerwold zijn honden niet toegestaan in de verhuuraccomodaties, wel zijn zij meer dan welkom wanneer u met uw eigen kampeermiddel komt kamperen. Zo kunt u dus met een gerust hart uw hond meenemen naar onze camping met visvijver.