Algemeen

Wat zijn de aankomst en vertrektijden?

Voor de kampeerders is de aankomsttijd na 13.00 uur en vertrektijd voor 12.00 uur. Voor de verhuuraccommodaties is de aankomsttijd na 15.00 uur en vertrektijd voor 10.00 uur.

Is het mogelijk om buiten de openingstijden van de receptie te arriveren?

U kunt arriveren buiten de openingstijden van de receptie. Als u dat aangeeft bij het reserveren volgen er verdere instructies na reserveren.

Hoe werkt de televisie aansluiting?

Al onze plaatsen beschikken over een centrale antenne aansluiting (CAI). U kunt hier gratis gebruik van maken. 

't Rheezerwold biedt alleen digitale televisie aan met +/- 50 tv en 10 radio zenders. Om digitale zenders te ontvangen moet uw televisie wel uitgerust zijn met een DVB-C tuner.

Is er een goede Wifi verbinding aanwezig?

Ja, dit is aanwezig. Bij aankomst krijgt u een ticket voor 2 apparaten. Wanneer u Wifi voor meerdere apparaten wilt, kunt u tegen betaling bij de Receptie extra tickets kopen. 

Als ik bezoek krijg, moeten ze dan betalen?

Bezoek dient zich bij aankomst te melden bij de receptie. Voor bezoekers hebben wij een tarief van €1,25 per persoon. 

Mag bezoek ook zwemmen in de zwembaden?

Nee, dit is niet toegestaan. Involge de Nederlandse wetgeving mogen alleen de op het park ingeschreven personen gebruik maken van de zwembaden. Als het bezoek een nacht blijft slapen (en dus ingeschreven wordt), mag er uiteraard wel gebruik gemaakt worden van de zwemvoorzieningen.

Is barbecueën toegestaan?

Barbecueën is toegestaan wanneer dit geen overlast geeft aan de andere gasten en er geen code oranje/rood is afgegeven door de brandweer. Vuurkorven en open vuren zijn niet toegestaan.

Worden alleenreizende jongeren toegelaten op het park?

Nee, we laten géén alleenreizende jongeren of groepen jongeren toe. 

Kamperen

Wordt het privé sanitair dagelijks of tussendoor schoongemaakt?

Het privé sanitair wordt bij aankomst schoon opgeleverd. Tussendoor zal deze niet worden schoongemaakt. Ook niet wanneer u voor een lange(re) periode geboekt heeft.

Zijn alle kampeertarieven inclusief?

De tarieven zijn inclusief 1x douchen per persoon per dag, 2 Wifi-tickets, 6 ampère aansluiting met 5 kWh gebruik per dag, toegang tot het zwembad, de tennisbaan en de speelfaciliteiten. Toeristenbelasting is exclusief en wordt berekend na het aantal personen en overnachtingen. Een hoger ampèrage, hoger elektra verbruik of extra douchetegoed zijn tegen bijbetaling.

Mag er een bijzettentje bij mijn kampeermiddel geplaatst worden?

Ja, dit mag. Het bijzettentje mag niet groter zijn dan 4 m2 en moet binnen de eigen plaats blijven. Eventueel moet de auto naar de parkeerplaats verhuizen.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn toegestaan, maximaal 2. Honden dienen wel ten alle tijden op het park aangelijnd te zijn. De honden mogen niet uitgelaten worden op het park. 

Verhuur

Schoonmaak.

U krijgt bij aankomst de accommodatie schoon aangeleverd. Wij vragen u tijdens uw verblijf uw onderkomen met zorg te bewonen en deze bij vertrek weer schoon achter te laten

Borg.

Bij aankomst wordt een borg van u gevraagd voor de accommodatie van € 50,-

Wanneer wordt de borg teruggestort?

De borg (minus breuk, manco of extra schoonmaakkosten) wordt binnen 14 dagen per bank teruggestort na controle van de accommodatie. Wij vragen u bij aankomst uw IBAN-nummer af te geven.

Kunnen we bij de accommodatie een kinderbedje reserveren?

Ja, dit is mogelijk. Een kinderbedje kost € 7,50 per week. Voor dekbed/deken en lakens moet u zelf zorgdragen.

Zijn lakenpakketten inbegrepen bij de prijs?

Nee, deze zijn niet inbegrepen. Wel kunt u lakenpakketten huren. De kosten bedragen € 7,50 per lakenpakket. Bij aankomst liggen deze klaar in de accommodatie.

Zijn huisdieren toegestaan in de accommodaties?

Nee, huisdieren worden niet toegelaten tot de accommodaties.