Algemeen

Wat zijn de aankomst en vertrektijden?

Voor de kampeerders is de aankomsttijd na 13.00 uur en vertrektijd voor 12.00 uur. Voor de verhuuraccommodaties is de aankomsttijd na 15.00 uur en vertrektijd voor 10.00 uur.

Openingstijden

Is het mogelijk om buiten de openingstijden van de receptie te arriveren?

U kunt arriveren buiten de openingstijden van de receptie. Als u dat aangeeft bij het reserveren volgen er verdere instructies na reserveren.

Annuleringsverzekering

Tegelijk met uw reservering of anders uiterlijk binnen een week na de boekdatum kunt u een annuleringsverzekering bij uw vakantie afsluiten. De polis wordt ondergebracht bij Bovemij verzekeringen. 

Als u geen annuleringsverzekering hebt afgesloten en wel de reservering wilt annuleren, gaat dit volgens de voorwaarden van branchevereniging RECRON. Bij voortijdig vertrek (bijv. slecht weer, ziekte etc.) wordt dan niet gerestitueerd. Hieronder vindt u de voorwaarden en de verzekeringskaart.

Annuleringsvoorwaarden
 
Verzekeringskaart

Zijn jullie een groot vakantiepark?

Vakantiepark 't Rheezerwold is een kleinschalig en overzichtelijk park. Een echt familiebedrijf waar gastvrijheid, persoonlijke aandacht en service voorop staat.

Hoe werkt de televisie aansluiting?

Al onze plaatsen beschikken over een antenne aansluiting. U kunt hier gratis gebruik van maken.

’t Rheezerwold biedt digitale televisie aan met +/- 80 tv en +/- 20 radio zenders.

Om digitale zenders te ontvangen moet uw televisie uitgerust zijn met een DVB-C tuner.
Heeft uw huidige televisietoestel geen DVB-C tuner en wilt u het digitale zenderpakket toch ontvangen, dan hebben wij DVB-C tuners te koop in de Minishop. Ook antenne verlengsnoeren zijn in onze minishop te koop.
Op het centrale antenne systeem vindt u naast een selectie reguliere zenders, ook onze kabelkrant. Hierop staat alle nuttige informatie van het vakantiepark.

Is er een goede Wifi verbinding aanwezig?

Wij bieden de mogelijkheid om overal op het vakantiepark gratis gebruik te maken van de Wifi.
Dit is voor een lage bandbreedte. Zo kun je eenvoudig je e-mail checken, webpagina's bezoeken, Whatsappen en Facebook-en. Wil je gebruik maken van meer en sneller internet, dan kan je in de Receptie een ticket kopen.

Als ik bezoek krijg, moeten ze dan betalen?

Bezoek dient zich bij aankomst te melden bij de receptie. Voor bezoekers hebben wij een tarief van €1,25 per persoon. 

Mag bezoek ook zwemmen in de zwembaden?

Nee, dit is niet toegestaan. Involge de Nederlandse wetgeving mogen alleen de op het park ingeschreven personen gebruik maken van de zwembaden. Als het bezoek een nacht blijft slapen (en dus ingeschreven wordt), mag er uiteraard wel gebruik gemaakt worden van de zwemvoorzieningen.

Is barbecueën toegestaan?

Barbecueën is toegestaan wanneer dit geen overlast geeft aan de andere gasten en er geen code oranje/rood is afgegeven door de brandweer. Vuurkorven en open vuren zijn niet toegestaan.

Worden alleenreizende jongeren toegelaten op het park?

Nee, we laten géén alleenreizende jongeren of groepen jongeren toe. 

Kamperen

Zijn alle kampeertarieven inclusief?

De tarieven zijn inclusief 1x douchen per persoon per dag, gratis Wifi, 8 ampère aansluiting met 5 kWh gebruik per dag, toegang tot het zwembad, de tennisbaan en de speelfaciliteiten. Toeristenbelasting is exclusief en wordt berekend na het aantal personen en overnachtingen. Een hoger ampèrage, hoger elektra verbruik of extra douchetegoed zijn tegen bijbetaling.

Mag er een bijzettentje bij mijn kampeermiddel geplaatst worden?

Ja, dit mag. Het bijzettentje mag niet groter zijn dan 4 m2 en moet binnen de eigen plaats blijven. Eventueel moet de auto naar de parkeerplaats verhuizen.

Mag ik grondzeil gebruiken?

Wij adviseren u om onder de voortent géén afsluitend plastic grondzeil te gebruiken maar alleen ademend grastapijt. Onder de luifel mag alleen gebruik worden gemaakt van een zogenaamd grasvriendelijke doorgroeimat (geen worteldoek!) die bij langere afwezigheid moet worden opgerold.

Deze regel is gemaakt om schade aan de grasmat te beperken en om gasten die na u komen, ook nog een groene kampeerplaats aan te bieden.

Zijn voortenten/luifel/partytent toegestaan?

Bij ons vakantiepark is het toegestaan om 1 voortent en 1 open luifel te plaatsen voor uw caravan. 
Meerdere voortenten en luifels worden niet toegestaan evenals het plaatsen van luifels etc. aan de achterkant van de caravan.

Wilt u gebruik maken van een partytent dient dit in overleg te gaan met de receptie!

Wordt het privé sanitair dagelijks of tussendoor schoongemaakt?

Het privé sanitair wordt bij aankomst schoon opgeleverd. Tussendoor zal deze niet worden schoongemaakt. Ook niet wanneer u voor een lange(re) periode geboekt heeft.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn toegestaan, maximaal 2. Honden dienen wel ten alle tijden op het park aangelijnd te zijn. De honden mogen niet uitgelaten worden op het park. 

Is er een hondenvrij veld op het vakantiepark?

Ja, het comfortveld Valk is een hondenvrij veld. Hier zijn honden niet toegestaan.

Verhuur

Schoonmaak.

U krijgt bij aankomst de accommodatie schoon aangeleverd. Wij vragen u tijdens uw verblijf uw onderkomen met zorg te bewonen en deze bij vertrek weer schoon achter te laten

Borg.

Bij aankomst wordt een borg van u gevraagd voor de accommodatie van € 50,-

Voor Kasteel de Vijverpoort vragen wij een borg van €100,-

Wanneer wordt de borg teruggestort?

De borg (minus breuk, manco of extra schoonmaakkosten) wordt binnen 14 dagen per bank teruggestort na controle van de accommodatie. Wij vragen u bij aankomst uw IBAN-nummer af te geven.

Kunnen we bij de accommodatie een kinderbedje reserveren?

Ja, dit is mogelijk. Een kinderbedje kost € 7,50 per week. Voor dekbed/deken en lakens moet u zelf zorgdragen. Let op: kinderbedje past niet in elke accommodatie!

Zijn lakenpakketten inbegrepen bij de prijs?

Nee, deze zijn niet inbegrepen. Wel kunt u lakenpakketten huren. De kosten bedragen € 7,50 per lakenpakket. Bij aankomst liggen deze klaar in de accommodatie.

Zijn huisdieren toegestaan in de accommodaties?

Nee, huisdieren worden niet toegelaten tot de accommodaties.