Algemeen

Receptie

Voor al uw vragen en reserveringen bent u van harte welkom in onze receptie. Hier kunnen we u vertellen welke kampeerplaatsen of huuraccommodaties er nog beschikbaar zijn en welke aanbiedingen of arrangementen voor u het meest aantrekkelijk kunnen zijn.

Fiets en Skelterverhuur

In de receptie is het mogelijk om fietsen en skelters te huren. Voor de fietsen raden wij u aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Honden

Honden zijn welkom bij vakantiepark 't Rheezerwold. Let wel op dat honden niet zijn toegestaan in onze verhuuraccommodaties.

Wasserette

Natuurlijk wilt u lekker genieten van uw vakantie. Toch kan het soms voorkomen dat er even een was gedraaid moet worden. Deze mogelijkheid bieden wij u in onze wasserette met moderne, professionele was- en droogmachines.

WiFi

Het is mogelijk om op het vakantiepark gebruik te maken van Wifi. Bij een toeristische reservering ontvangt u 2 gratis Wifi tickets.

Zwemmen

Binnen zwembad

Vakantiepark ’t Rheezerwold heeft een sfeervol, verwarmd binnenzwembad met een peuter- en kleuterbad. Het water heeft een temperatuur van ongeveer 29 ºC

Buitenzwembad

Op de warme dagen geeft ons centraal gelegen buitenzwembad perfecte verkoeling. Dit wordt verwarmd door middel van een reeks zonnecollectoren.

Sauna

Even helemaal weg. Aandacht en tijd voor jezelf! Dat kan op Vakantiepark 't Rheezerwold.

Horeca

Brasserie

Loop eens binnen in onze Brasserie voor de lekkerste koffie en koffie-specials, lunch of diner. Op de kleine, maar zorgvuldig samengestelde menukaart vind u zeker iets naar uw smaak.

Cafetaria

In de gezellige en moderne Cafetaria is er keuze voor iedereen. Buiten verschillende snacks en heerlijke friet zijn er belegde broodjes en ijsjes of geniet van diverse soorten milkshakes.

Terras

Het moderne terras, met aangrenzend een leuke speelgelegenheid voor de kinderen, ligt riant in de middag en avondzon. Op het terras kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner met natuurlijk een goed glas wijn of een lekker koud biertje!

Minishop

Iedere morgen vult de Plaza zich met de heerlijke geur van versgebakken broodjes vanuit de Minishop. Maak uw ontbijt perfect met een fles versgeperste jus d’orange.

Plaza

Uniek is de compleet overdekte Plaza bij de horeca. U zit altijd droog en aangenaam binnen terwijl u de indruk hebt heerlijk buiten te zitten in een zuid Europese sfeer.

Sport

Interactives

Op de multifunctionele sportplaza staat onder andere een interactieve voetbalmuur en een interactief pannaveld.

Visvijver

Aan de buitenzijde van het vakantiepark is een prachtig stukje natuur ontstaan rond de visvijver. Hier kunt u urenlang vertoeven in een poging voorn, baars of snoek aan de lijn te krijgen. De rust wordt hier niet verstoord door spetterende zwemmers, want het vijverwater is niet geschikt als zwemwater!

Jeu de boules

Bij vakantie hoort natuurlijk ook een potje Jeu de boules. Ons vakantiepark beschikt over 1 Jeu de boules baan.

Tennisbaan

Zin om een balletje te slaan? Er is op de camping één all-weather tennisbaan aanwezig. Bij de receptie kunnen gasten de tennisbaan gratis reserveren.

Basketbal

Op het vakantiepark hebben we een klein basketbalveld met 2 baskets. Hier kan je alleen, met z’n tweeën of een met een groep, je vaardigheden oefenen en verbeteren.

Volleybal

Een wedstrijdje volleybal mag natuurlijk niet ontbreken op vakantie! Op het sportveld centraal gelegen op de camping is ook een volleybalveld aanwezig. Zorg wel dat je een eigen volleybal mee neemt.

Spelen

Wollie de Eekhoorn

Op camping ’t Rheezerwold woont Wollie de eekhoorn. Deze grote, paarse kindervriend is dagelijks aanwezig in de vakantieperiode. Wollie de eekhoorn is gek op eikeltjes, spelletjes, dansen en natuurlijk op al jullie knuffels. Heb jij Wollie al eens geknuffeld? 

Interactieve speelboog

De interactieve speelboog ''Sona'' is een speelboog die garant staat voor plezier. Het is een uniek speeltoestel, dat gebruik maakt van een camera die beweging op de speelvloer omzet in geluid.

Airtrampoline

Spring hoger en hoger in de lucht. Spring zo hoog als je kan op de grote airtrampoline. Spring hier alleen of samen met je vrienden.

Musicball

Wek zelf energie op voor de Musicball door aan de slinger te draaien. De Musicball speelt vrolijke kinderliedjes die ook bekend zijn van het meeleeftheater en de musicals.

Supernova

Gebruik je krachten en blijf in evenwicht! Daar gaat het bij dit draaitoestel, de Supernova om. Een kind kan de mogelijkheden in zijn eentje uitproberen, maar pas samen met andere kinderen wordt dit speeltoestel echt leuk.

Speeltuinen

Op diverse plekken op het vakantiepark liggen verscheidene speeltuinen. Op de spannende klauterobjecten of in de zandbakken met waterpompen kunnen kinderen zich urenlang vermaken.

Fiets en Skelterverhuur

In de receptie is het mogelijk om fietsen en skelters te huren. Voor de fietsen raden wij u aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Sanitair

Wasserette

Natuurlijk wilt u lekker genieten van uw vakantie. Toch kan het soms voorkomen dat er even een was gedraaid moet worden. Deze mogelijkheid bieden wij u in onze wasserette met moderne, professionele was- en droogmachines.

Sanitair

Ons vakantiepark heeft 2 sanitair gebouwen. In beide sanitair gebouwen zijn buiten de toiletten, douches, wastafels en wascabines ook een babyroom en aparte ruimte met ligbad aanwezig.