De hond mag mee op camping ’t Rheezerwold. Zeker weten dat jij en je huisdier dan genieten van de wandelingen die mogelijk zijn in het aangrenzende bos. Dan weet je ook dat jouw hond zich niets aantrekt van modder, zand en slootjes. Ziet jouw hond er niet uit bij terugkomst, dan kun je gebruik maken van de praktische hondendouche.

Wel gelden er een aantal regels: 

  • Op de camping dienen honden altijd aangelijnd te zijn. 
  • De hond is welkom in/bij uw eigen kampeermiddel.
  • In onze verhuuraccommodaties zijn honden niet toegestaan. 
  • Laat je hond buiten de camping uit (ook voor een plas).
  • Bij de receptie zijn gratis 'poepzakjes'.
  • Honden mogen niet in onze sanitair gebouwen komen.
Op het park
Deze hond geniet van de Hondendouche

Meer Algemeen

Receptie

Voor al uw vragen en reserveringen bent u van harte welkom in onze receptie. Hier kunnen we u vertellen welke kampeerplaatsen of huuraccommodaties er nog beschikbaar zijn en welke aanbiedingen of arrangementen voor u het meest aantrekkelijk kunnen zijn.
Receptie
Receptie

Fiets en Skelterverhuur

In de receptie is het mogelijk om fietsen en skelters te huren. Voor de fietsen raden wij u aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
Fiets en Skelterverhuur
Fiets en Skelterverhuur

Wasserette

Natuurlijk wilt u lekker genieten van uw vakantie. Toch kan het soms voorkomen dat er even een was gedraaid moet worden. Deze mogelijkheid bieden wij u in onze wasserette met moderne, professionele was- en droogmachines.
Wasserette
Wasserette

WiFi

Het is mogelijk om op het vakantiepark gebruik te maken van Wifi. Bij een toeristische reservering ontvangt u 2 gratis Wifi tickets.
WiFi
WiFi