Natuurlijk wilt u lekker genieten van uw vakantie. Toch kan het soms voorkomen dat er even een was gedraaid moet worden. Deze mogelijkheid bieden wij u in onze wasserette met moderne, professionele was- en droogmachines.

Tarieven zijn:

Wasmachine        € 4,00
Was tablet           € 0,50
Droogmachine     € 2,00

Op het park
De wasserette op het vakantiepark

Meer Sanitair en Algemeen

Receptie

Voor al uw vragen en reserveringen bent u van harte welkom in onze receptie. Hier kunnen we u vertellen welke kampeerplaatsen of huuraccommodaties er nog beschikbaar zijn en welke aanbiedingen of arrangementen voor u het meest aantrekkelijk kunnen zijn.

Fiets en Skelterverhuur

In de receptie is het mogelijk om fietsen en skelters te huren. Voor de fietsen raden wij u aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Honden

Honden zijn welkom bij vakantiepark 't Rheezerwold. Let wel op dat honden niet zijn toegestaan in onze verhuuraccommodaties.

WiFi

Het is mogelijk om op het vakantiepark gebruik te maken van Wifi. Bij een toeristische reservering ontvangt u 2 gratis Wifi tickets.

Sanitair

Ons vakantiepark heeft 2 sanitair gebouwen. In beide sanitair gebouwen zijn buiten de toiletten, douches, wastafels en wascabines ook een babyroom en aparte ruimte met ligbad aanwezig.