1. Fietsvierdaagse arrangementen
  2. 3 t/m 6 september
  3. 't Rheezerwold als startpunt op donderdag

Vechtdal Fietsvierdaagse

Ook dit jaar wordt de Vechtdal fietsvierdaagse georganiseerd, nadat de eerste edities een groot succes waren. Dit jaar vindt het evenement plaats van 3 t/m 6 september. Op donderdag 5 september is 't Rheezerwold zelfs het startpunt van de fietsroute! Laat u verrassen door de prachtige fietsroutes tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse! 

Er zijn verschillende prachtige routes uitgezet waarbij iedere route een eigen thema heeft. Ze zijn volledig gemarkeerd, zodat de routes gemakkelijk gevolgd kunnen worden. Elke dag kunt u bij de start (tussen 8:30 - 11:30 uur) bepalen of u de korte (40 km) of lange (60 km) route gaat fietsen. Er wordt ook elke dag op een andere plaats gestart in het Vechtdal, zodat u meerdere variaties kunt zien van dit prachtige gebied in Overijssel. Op de donderdag is ons vakantiepark de startplaats van de fietsroute. Geniet van de mooie landgoederen, landerijen, dorpjes, boerderijen en bossen.

Het Vechtdal fietsvierdaagse arrangement

Maak van dit evenement een complete vakantie door te overnachten op de camping of in een chalet bij 't Rheezerwold. Ook dit jaar kunt u bij ons een speciaal Vechtdal fietsvierdaagse arrangement boeken! Het arrangement loopt van 2 t/m 7 september en geldt voor kampeerplaatsen, maar ook voor chaletverhuur. Kamperen tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse kost € 140. KCK lezers krijgen hierop € 17,50 korting. De startbewijzen voor de fietsvierdaagse zijn voor 2 personen bij de prijs inbegrepen. U zult dus bij Vakantiepark 't Rheezerwold niets tekort komen tijdens uw verblijf tijdens de fietsvierdaagse.

Camping arrangement

Verhuur arrangement