Vechtdal Fietsvierdaagse

Laat u verrassen door prachtige fietsroutes tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse.

Ook dit jaar wordt de Vechtdal fietsvierdaagse georganiseerd, dit jaar is dit van 5 september t/m 8 september. Nadat eerdere edities een groot succes waren, zal er ook dit jaar weer dit evenement van start gaan! Bovendien is deze fietsvierdaagse echt een aanrader, want de natuur in het Vechtdal is prachtig!  Ook dit keer kunt u bij ons een Vechtdal fietsvierdaagse arrangement boeken! Dit arrangement voor kamperen maar ook voor chaletverhuur loopt van 4 september t/m 11 september.

Vechtdal fietsvierdaagse arrangement:

Kamperen tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse kost € 130,00. KCK lezers krijgen hierop € 17,50 korting. De startbewijzen voor de fietsvierdaagse zijn voor 2 personen bij de prijs inbegrepen.

Elke dag heeft een avontuurlijk thema, met verrassende onderbrekingen. Tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse wordt elke dag op een andere plaats in het Vechtdal gestart, om de grootst mogelijke variatie van de omgeving te beleven. U fietst dus door het hele Vechtdal; een prachtig gebied in Overijssel en zeker een bezoekje waard. De omgeving is prachtig en bovendien kunt u bij ons een voordelig arrangement boeken waardoor u optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse. Boek het fietsvierdaagse arrangement en maak kennis met het Vechtdal. Geniet van mooie landerijen, landgoederen, boerderijen, dorpjes en bossen.

U kunt van de Vechtdal Fietsvierdaagse een complete vakantie maken door te blijven overnachten op de camping of in een chalet. Dit arrangement geldt bij kampeerplaatsen maar een chalet huren is natuurlijk ook mogelijk!  U zult dus bij Vakantiepark het Stoetenslagh niets tekort komen tijdens uw verblijf tijdens de fietsvierdaagse.

Boek nu 

Vechtdalfietsvierdaagse 2018

Vechtdal Fietsvierdaagse
Vechtdal Fietsvierdaagse

Vechtdal Fietsvierdaagse

03-09-2018 tot 08-09-2018 Fietsarrangement inclusief 2 startkaarten.