• 5 sterren ANWB Top camping in Overijssel
  • Zwembad met peuter- en kleuterbad
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping voor peuters

Genieten van uw welverdiende vakantie samen met uw peuter? Bij Vakantiepark 't Rheezerwold, een kindvriendelijke camping in Overijssel, wordt aandacht geschonken aan uw ondernemende peuter. Op onze 5-sterren camping geniet uw peuter op en top van het enthousiaste animatieteam in de schoolvakanties en het verwarmde binnenzwembad met peuter- en kleuterbad. Alsof dat nog niet genoeg is, kan uw peuter zich eindeloos vermaken in de speeltuinen, knuffelen met Wollie de Eekhoorn en spelen met de interactieve speelboog. Terwijl uw kinderen fanatiek aan het spelen zijn, kunt u heerlijk genieten op uw kampeerplaats of op het terras van uw accommodatie. Uiteraard kunt u ook plaatsnemen op het moderne terras van onze camping voor kleine kinderen.

Geniet van uw vakantie met uw peuter bij 't Rheezerwold

Vakantie met peuter

Een vakantie met uw peuter doorbrengen bij Vakantiepark 't Rheezerwold is altijd een goed idee. Op onze gezinscamping in Nederland kunt u met uw eigen tent, camper of caravan kamperen met kleine kinderen op de comfortplaatsen, XL plaatsen of Luxe XL plaatsen met privé sanitair. De kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 100-150 m2 en zijn voorzien van 6-10 ampère elektra, gratis WiFi en digitale televisie DVB-C. Er zijn meerdere speeltuintjes verspreid over de kampeervelden, zodat u altijd zicht hebt op uw spelende kinderen. Wenst u toch meer luxe? Kies dan voor een van onze accommodaties; van trekkershutten en stacaravans tot chalets, mobile homes en glampingaccommodaties. Tip: Kasteel de Vijverpoort is dé accommodatie voor een vakantie met uw peuter(s). In dit 10-persoons vakantiehuis genieten u, uw peuter, opa en oma van een vorstelijke overnachting en wanen jullie je in een écht kasteel. Een unieke beleving!

 

Kamperen

Kampeer midden in het groen op de comfortplaatsen, XL-plaatsen of Luxe XL-plaatsen met privé sanitair.
Vind uw ideale kampeerplaats

Verhuur

Ervaar de luxe en comfort in onze huuraccommodaties en geniet samen met uw peuter van een heerlijk ontspannen vakantie.
Vind uw ideale accommodatie

Uw verblijf op Vakantiepark 't Rheezerwold

Tijdens uw verblijf op onze camping voor peuters kunt u optimaal genieten van de campingfaciliteiten, zoals het verwarmde binnen- en buitenzwembad, de sportvelden, (interactieve) speeltoestellen en uw peuter geniet van het professionele animatieteam. De omgeving van onze familiecamping is ook geschikt voor familieuitjes. Bezoek dierentuin Nordhorn, spot aapjes in de Apenheul of beleef een spectaculair dagje uit bij Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn. De omgeving biedt ook tal van fiets- en wandelmogelijkheden evenals kindermusea en (indoor)speeltuinen.

Faciliteiten 't Rheezerwold

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Speeltuinen en speelvoorzieningen
  • (Interactieve) sportvelden
  • Animatie en recreatie
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Brasserie, cafetaria, overdekte Plaza
  • Minishop
  • Visvijver

Gaat u binnenkort op vakantie met uw peuter? Het aanbod, de faciliteiten én de omgeving van Vakantiepark 't Rheezerwold zorgen ervoor dat u gegarandeerd geniet van een zorgeloze vakantie. Wanneer mogen wij u verwelkomen?