Vakantiepark 't Rheezerwold
Camping voor peuters

Camping voor peuters

 • Animatieteam in de vakanties
 • Zwembad met peuter- en kleuterbad
 • Klim- en speeltoestellen

De ideale camping voor peuters en gezinnen

Genieten van uw welverdiende vakantie samen met uw peuter? Bij Vakantiepark 't Rheezerwold, een kindvriendelijke camping in Overijssel, wordt aandacht geschonken aan uw ondernemende peuter. Op onze 5-sterren camping geniet uw kind op en top van het enthousiaste animatieteam in de schoolvakanties en het verwarmde binnenzwembad met peuter- en kleuterbad. Alsof dat nog niet genoeg is, kan uw kind zich eindeloos vermaken in de speeltuinen, knuffelen met Wollie de Eekhoorn en spelen met de interactieve speelboog. Terwijl uw kinderen fanatiek aan het spelen zijn, kunt u heerlijk plaatsnemen op het moderne terras.

Ontdek onze faciliteiten

Tijdens uw verblijf op onze camping voor peuters kunt u optimaal genieten van de campingfaciliteiten, zoals het verwarmde binnen- en buitenzwembad, de sportvelden, (interactieve) speeltoestellen en het professionele animatieteam. De omgeving van onze familiecamping is ook geschikt voor familieuitjes. Bezoek dierentuin Nordhorn, spot aapjes in de Apenheul of beleef een spectaculair dagje uit bij Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn. De omgeving biedt ook tal van fiets- en wandelmogelijkheden evenals kindermusea en (indoor)speeltuinen.

Een greep uit onze faciliteiten ⤵

 • Sportvelden
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Cafetaria
 • Visvijver
 • Overdekte Plaza

Gegarandeerd een zorgeloze vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie met uw peuter? Het aanbod, de faciliteiten én de omgeving van Vakantiepark 't Rheezerwold zorgen ervoor dat u gegarandeerd geniet van een zorgeloze vakantie op onze kindercamping. Toch iets vergeten voor uw peuter van thuis? Geen zorgen! In onze minishop kunt u basisbenodigdheden zoals luiers, snacks, drinken, enzovoort kopen, wat handig kan zijn tijdens uw vakantie. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

  Speeltuinen

  Er zijn meerdere speeltuintjes verspreid over de kampeervelden, zodat u altijd zicht hebt op uw spelende kinderen.

  Zwembad met peuterbad

  Naast het overdekte zwembad bevinden zich een 15 cm diep peuterbad en een 30 cm diep kleuterbad, met een glijbaan en kleurrijke waterspuitdieren.

  Animatieteam

  Het animatieteam verzorgt tijdens de schoolvakanties een verrassend programma voor de kinderen, zoals knutselen, verhalen vertellen en spelletjes.

Wat gasten ons eerder vroegen:

🤸🏻‍♀️ Welke kindvriendelijke faciliteiten biedt het vakantiepark?

🛝 Zijn de speeltoestellen op de camping geschikt voor mijn kind?

🛟 Welke maatregelen zijn er genomen voor de veiligheid van het peuterbad?

Een uniek verblijf

Op onze gezinscamping kunt u met uw eigen tent, camper of caravan kamperen met kleine kinderen op de comfortplaatsen, XL plaatsen of Luxe XL plaatsen met privé sanitair. De kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 100-150 m2 en zijn voorzien van 6-10 ampère elektra, gratis WiFi en digitale televisie DVB-C. Wenst u toch meer luxe? Kies dan voor een van onze accommodaties; van trekkershutten en stacaravans tot chalets, mobile homes en glampingaccommodaties. Tip: Kasteel de Vijverpoort is dé accommodatie voor een unieke vakantie met uw peuter(s). In dit 10-persoons vakantiehuis genieten u, uw kind(eren), opa en oma van een vorstelijke overnachting in een écht kasteel. Een unieke beleving!

Kamperen

Kampeer midden in het groen op de comfortplaatsen, XL-plaatsen of Luxe XL-plaatsen met privé sanitair.
Vind uw ideale kampeerplaats

Verhuur

Ervaar de luxe en comfort in onze huuraccommodaties en geniet samen met uw peuter van een heerlijk ontspannen vakantie.
Vind uw ideale accommodatie