Vakantiepark 't Rheezerwold
50 plus camping Nederland

50-plus camping

  • ANWB 5-sterren camping
  • In de natuur van het Vechtdal
  • Perfect voor 50-plussers

50-plus camping in Nederland

U heeft het verdiend: een vakantie boordevol rust en ontspanning! U vindt het op onze 50-plus camping in Overijssel, om precies te zijn in het natuurrijke Vechtdal. Vooral tijdens de periodes buiten de vakanties en feestdagen is ‘t Rheezerwold een ideale seniorencamping in Nederland. Het Overijsselse Vechtdal is namelijk de uitgelezen plek voor fantastische wandel- en fietstochten. Bovendien liggen leuke dorpen en steden als Hardenberg, Dedemsvaart en Rheeze vlakbij. Op onze 50-plus camping in Nederland kampeert u op ruime en luxe plekken of huurt u een sfeervolle accommodatie.

50-plus camping in Overijssel

Kamperen op onze seniorencamping? Maak een keuze uit onze ruim opgezette kampeerplaatsen, met veel privacy en midden in de natuur. De kampeerplaatsen bieden 8 of 10 ampère stroom, een wateraansluiting- en afvoer, een televisie aansluiting, gratis wifi en een parkeerplaats voor uw auto. Uw huisdier is van harte welkom op onze 50-plus camping. En wilt u nu liever kamperen met wat meer comfort? Onze Luxe Comfort XL plaatsen beschikken over privé sanitair. Dat is pas luxe kamperen! Uiteraard kunt u op onze 50-plus camping in Nederland ook een accommodatie huren. Een lodge, chalet, trekkershut of luxe glampingaccommodatie: u maakt de keuze!

Tip: tijdens het ACSI laagseizoen profiteert u van voordelige kampeertarieven op onze 50-plus camping.

Favoriete periodes voor 50-plussers:

‘t Rheezerwold in het kort:

✦ 5-sterren camping in het Vechtdal

✦ Ideale uitvalsbasis voor wandelen en fietsen

✦ Ruime kampeerplaatsen, ook met privé sanitair

✦ Honden welkom op uw kampeerplaats

✦ Accommodaties voor 2 tot 10 personen

✦ Binnen- en buitenzwembad en sauna

Favoriete periodes voor 50-plussers:

Seniorencamping in het Vechtdal: rust & ruimte

Uw innerlijke batterij écht even opladen: dat doet u bij seniorencamping ‘t Rheezerwold. De kronkelende Vecht, historische wandelpaden en karakteristieke boerderijen laten u één worden met de natuur. Het afwisselende landschap op de grens tussen Duitsland, het Vechtdal en het Reestdal is één woord prachtig. Tip: verken het op uw (elektrische) fiets. Neemt u uw eigen fiets mee of huurt u er eentje bij onze receptie? 

Na een dagje op pad moet u natuurlijk nog even culinair genieten, want lekker eten hoort bij vakantie! Op onze 50-plus camping schuift u aan in onze brasserie, waar wij een heerlijke maaltijd voor u bereiden. Liever een snelle hap? Loop dan even langs bij de cafetaria. Naast uitstekende horecagelegenheden biedt onze 50-plus camping in Nederland ook een binnen- en buitenzwembad én wellnessfaciliteiten. 100% genieten dus!