Vechtdal Fietsvierdaagse

Wilt u fietsen door de prachtige natuur van het Vechtdal? Neem dan deel aan de Vechtdal Fietsvierdaagse, het perfecte evenement voor mensen die houden van een fietstocht. 4 dagen fietsen over prachtige routes van 40 km en 60 km met ons vakantiepark in Hardenberg als uitvalsbasis. Alle routes hebben hun eigen thema.

Onderweg komt u meerdere bezienswaardigheden tegen die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Dit maakt uw fietstocht nóg leuker! Op die manier kunt u ook even tot rust komen terwijl u geniet van de prachtige bezienswaardigheden. U bepaalt zelf of u de lange of de kortere fietsroute gaat fietsen.

Overnachten nabij de Vechtdal fietsvierdaagse

Wilt u graag overnachten in de buurt van de Vechtdal fietsvierdaagse? Vakantiepark 't Rheezerwold is dan een uitstekende keuze. Ons vakantiepark in Overijssel is gelegen nabij het stadje Hardenberg, midden in de natuur van het Vechtdal. Daarmee is het park de ideale uitvalsbasis voor fietstochten maar ook voor wandeltochten. Fiets overdag langs de mooiste routes van het Vechtdal en kom na afloop heerlijk tot rust in onze vakantiehuizen of op onze kampeerplaatsen. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld een trekkershut, chalet, kampeerbungalow en voor nog meer luxe is er de outdoorlodge. Dit is een echte glamping accommodatie.

Bekijk ons aanbod vakantiehuizen