• Vakantiepark met wellness faciliteiten
  • Finse sauna
  • Verkoelend binnenzwembad

Camping met sauna

Wilt u graag een bezoek brengen aan de sauna tijdens uw bezoek aan 't Rheezerwold? Dat kan zeker! Op onze camping met sauna in Overijssel heeft de Finse sauna ruimte voor 4 tot 6 personen. In de sauna heerst er een vochtige warmte met een temperatuur van ongeveer 80 graden Celsius. Met het opgieten van geurend water wordt er een intensieve vochtigheid gecreëerd dat een weldadig effect heeft op je lichaam. De luchtvochtigheid is laag, waardoor de warmte goed te verdragen is en het zweet makkelijk verdampt.

De Finse sauna op ons vakantiepark met wellness is goed voor de doorbloeding van het hele lichaam. De infraroodstraling in de infrarood sauna heeft een diepe werking in het lichaam wat een positief effect heeft op spierpijn en reumatische aandoeningen. Er wordt een aangename warmte verspreid die goed door het lichaam opgenomen kan worden. Dit stimuleert de bloedcirculatie, spieren en gewrichten. Ook worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit maakt de infraroodsauna een goede ondersteuning bij het afslanken en bij het herstel van blessures. Op onze camping met zwembad en sauna kunt u tussen de saunagangen tot rust komen in de sfeervol ingerichte relaxruimte of gebruik maken van ons verkoelende binnenzwembad. 

 

Wellness camping in Nederland

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Overijssel waar u een geheel onbezorgde en ontspannen vakantie kunt beleven? Dan verwelkomen we u graag op Vakantiepark ’t Rheezerwold in Heemserveen, vlak bij Hardenberg in het mooie Vechtdal. 't Rheezerwold is een wellness camping in Overijssel waar u kunt genieten van vele parkfaciliteiten, waaronder een Finse sauna. Op ons vakantiepark met sauna kunt u kamperen, maar kunt u ook meer de luxe opzoeken en verblijven in een accommodatie. U heeft daarbij keuze uit verschillende accommodaties, zoals een gezellige kampeerbungalow, een knusse trekkershut, een mooie stacaravan en een moderne chalet. 

Gebruik van de sauna is mogelijk door vooraf te reserveren.
De sauna kunt u huren voor een dagdeel (3 uur). 
Kosten zijn € 25,- inclusief 2 personen. Extra persoon kost € 5,-! Verhuur vindt alleen plaats aan volwassenen.
 

Camping met sauna
 
Wellness camping Nederland