• Professioneel animatieteam
  • Kindvriendelijk vakantiepark in het Vechtdal
  • Binnen- en buitenzwembad

Kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Nederland dat kindvriendelijk is én waar van alles te beleven valt? Kom dan naar Vakantiepark ‘t Rheezerwold in het Overijsselse Vechtdal! Ons kindvriendelijke vakantiepark biedt een uitgebreid aanbod aan faciliteiten waar u en uw kinderen geen genoeg van krijgen. Lekker gek doen met het animatieteam, spetteren in ons binnen- en buitenzwembad of even relaxen op het terras, het kan allemaal! Op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland kampeert u op een ruim opgezette kampeerplaats of viert u vakantie in een compleet ingerichte accommodatie. Komt u ook vakantie vieren bij Vakantiepark ‘t Rheezerwold?

 
 

Faciliteiten op ons kindvriendelijke vakantiepark

Vakantie vieren op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland is gegarandeerd genieten! Wie houdt van waterpret kan zijn of haar hart ophalen. Vakantiepark 't Rheezerwold heeft namelijk een verwarmd binnenzwembad met peuter- en kleuterbad én een buitenzwembad. Bovendien is ons professionele animatieteam tijdens schoolvakanties aanwezig om uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Laat ze verrassen door spectaculaire theatershows en uitdagende sporten en spellen.

Ook kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken bij de interactieve speelvelden en de uitdagende speelcombinaties. Daag elkaar uit voor een potje basketbal, volleybal en tennis of rijd een rondje op de skelter. Tijdens een verblijf op ons vakantiepark vol kindvriendelijke facilteiten is verveling onmogelijk! 

Onze kindvriendelijke activiteiten op een rij:

🎭 Professioneel animatieteam

🤸 Interactieve sportvelden en meerdere speeltuinen

🚴🏼 Fiets- en skelterverhuur

🏐 Volleybal, tennis, basketbal en jeu de boules

👙 Binnen- en buitenzwembad 

🐟 Visvijver

🍽 Horeca op het park

 

Omgeving van ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland

Niet alleen ons kindvriendelijke vakantiepark in Overijssel zorgt voor veel vermaak, maar in de omgeving valt er ook van alles te beleven! Vakantiepark 't Rheezerwold ligt namelijk vlak bij Dedemsvaart en Hardenberg waar u de prachtige natuur van het Vechtdal kunt ontdekken. Samen met het hele gezin maakt u hier de mooiste wandelingen en fietstochten. Ook kunt u dankzij de ideale ligging van het kindvriendelijke vakantiepark de kinderen trakteren op een dagje Wildlands Adventure Zoo Emmen, Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Plopsa Indoor Coevorden!