• Familiecamping in het Vechtdal
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Grote visvijver

Last minute naar Overijssel

Op het allerlaatste moment besloten dat u er even tussenuit wilt? Groot gelijk! Pak direct uw koffers en vertrek richting het Overijsselse Vechtdal. Midden in het Vechtdal bevindt zich namelijk onze kindvriendelijke 5-sterren camping: Vakantiepark ‘t Rheezerwold. Een ideale vakantiebestemming voor uw last minute naar Overijssel. Op ons terrein vindt u ruim opgezette kampeerplaatsen, maar ook compleet ingerichte accommodaties. Voor ieder wat wils! De uitgebreide faciliteiten zorgen voor op en top vermaak. Plonsen in het binnen- en buitenzwembad, zingen en dansen met het animatieteam of een ijsje eten op het gezellige terras. Ziet u het al voor zich? Boek dan snel een last minute vakantie in Overijssel.

Last minute kamperen in Overijssel

Last minute naar de camping in Overijssel? Wij verwelkomen u graag bij ‘t Rheezerwold. Op onze familiecamping kampeert u op een ruim opgezette kampeerplaats, variërend in grootte. De Comfort plaatsen zijn 100 m² groot, de Comfort XL en Luxe Comfort XL plaatsen zijn met 150 m² net iets groter. Uw kampeerplaats is onder andere voorzien van 8 of 10 ampère stroom, wateraansluiting, afvoer, digitale televisie en een parkeerplaats. De Luxe Comfort XL plaatsen beschikken over privé sanitair.

 
 

Last minute een huisje huren in Overijssel

Viert u uw last minute vakantie in Overijssel liever in een compleet ingerichte accommodatie? Geen probleem, want bij ‘t Rheezerwold kunt u ook verblijven in een lodge, chalet, trekkershut, stacaravan of zelfs een kasteel. De accommodaties bieden plaats aan 2 tot 10 personen. Last minute naar Overijssel met het hele gezin is dus geen probleem! Alle accommodaties zijn compleet ingericht, beschikken over gratis wifi en hebben een parkeerplaats. Al enig idee welke accommodatie u wilt huren?

 
 

Uw last minute vakantie in Overijssel bij ‘t Rheezerwold

We verklappen het alvast: een last minute vakantie in Overijssel op onze gezinscamping wordt gegarandeerd één groot feest! Waterpret in het binnen- en buitenzwembad, ontspannen in de sauna, crossen op de skelters, knutselen en sporten met onze animatietoppers, elkaar uitdagen tijdens een potje basketbal of tennis en natuurlijk een hapje eten bij de brasserie. Dit alles maakt uw last minute naar Overijssel helemaal compleet.

Niet alleen uw (klein)kinderen genieten, ook u geniet op ons kleinschalige vakantiepark. Bovendien is de omgeving van Hardenberg het ontdekken meer dan waard. Ontdek de waterrijke natuur van het Vechtdal of neem de kinderen mee voor een dagje naar het attractiepark of de dierentuin!

Faciliteiten op ‘t Rheezerwold:

🏊 Binnen- en buitenzwembad

🤹 Professioneel animatieteam

🎾 Interactieve speel- en sportvelden

🍹 Horeca met terras

🚴 Fiets- en skelterverhuur