• Seizoenplaatsen in Overijssel
 • 5-sterren familiecamping
 • Met binnen- en buitenzwembaden

Seizoenplaats in Overijssel

(Voor het seizoen 2023, hebben wij geen seizoenplaatsen meer beschikbaar).

Bent u op zoek naar een seizoenplaats in Overijssel waar u een heel (zomer)seizoen lang vakantie kunt vieren? Vakantiepark ’t Rheezerwold, een kleinschalige maar zeer complete camping, ligt in het prachtige Vechtdal, net ten westen van Hardenberg. De parkaanleg, de natuurrijke omgeving, de gemoedelijke sfeer en de vele faciliteiten zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. U kunt bij ons dus onbezorgd genieten van een heerlijk verblijf. Het is eveneens mogelijk een voorseizoenplaats of jaarplaats op onze camping in Overijssel te boeken.

Onze seizoenplaatsen 121-160 zijn ruim 150m2 groot en zijn deels van elkaar gescheiden door groene beplanting. Er is voldoende extra ruimte voor het plaatsen van een (extra) slaaptentje en een schuurtje. Seizoenplaatsen 161-174 liggen op een autovrij en ovaalvormig kampeerveld waar geen afscheidingen zijn geplaatst. Het is hier niet mogelijk een schuurtje te plaatsen. Uiteraard beschikt u wel op alle kampeerplekken over 6 Ampère stroom, wateraansluiting, CAI-aansluiting en afvoer.

Ons familievakantiepark beschikt over talrijke voorzieningen voor jong én oud. Dankzij onze vele faciliteiten, binnen- en buitenzwembaden, (interactieve) speeltoestellen, animatie en uitgebreide horeca zijn wij als sinds 2013 een 5-sterren ANWB Top Camping. Ook in de omgeving van ons vakantiepark ligt veel vermaak. Denk aan attractieparken en dierentuinen, tot pittoreske dorpen en monumentale steden, en natuurlijk overweldigend mooie natuurgebieden. Onze camping met seizoenplaats in Overijssel is ideaal gelegen voor het maken van tal van uitstapjes.

 

Faciliteiten camping seizoenplaats in Overijssel:

 • Seizoenplaatsen en jaarplaatsen beschikbaar
 • Ruime kampeervelden met water, elektra, afvoer en CAI
 • Binnenzwembad, buitenzwembad & sauna
 • Speeltuinen & speelvoorzieningen
 • (Interactieve) sportvelden
 • Animatie & recreatie
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Brasserie, cafetaria, overdekte Plaza
 • Minishop
 • Visvijver

Jaarplaats camping in Overijssel

Naast een seizoenplaats of voorseizoenplaats is het ook mogelijk om een jaarplaats op onze camping in Overijssel te huren. De jaarplaatsen ligging op het voorste deel van de camping en hebben een grootte van tussen de 200m2 en 230m2. Hier kunt u een stacaravan of chalet op plaatsen. Als u een jaarplaats op onze camping reserveert, kunt u gedurende de 7 maanden dat wij open zijn onbeperkt gebruikmaken van uw accommodatie. Ook de voorzieningen zoals de zwembaden en horeca zijn dan geopend.

Ook in de winter zou u, indien gewenst, gebruik kunnen maken van uw jaarplaats op de camping, mits in overleg en tegen een meerprijs. Vele stacaravans en chalets zijn immers vaak goed geïsoleerd en beschikken over verwarming. Het is een wonderlijke ervaring om in de wintermaanden in het Vechtdal te verblijven. De camping en de omgeving wordt bedekt met een laag hagelwit sneeuw en u kunt mooie boswandelingen maken. Wie weet spot u nog konijntjes of komt u oog in oog met een roedel reeën. 

Als u op een camping seizoenplaats of jaarplaats in Overijssel verblijft, wilt u er vast een keertje op uittrekken in de prachtige omgeving van het Vechtdal. U kunt hier prachtige wandelingen en fietstochten maken, vissen aan of varen over de Vecht, of andere sportieve activiteiten ondernemen. Bezoek ook zeker eens Hardenberg, Ommen, Dedemsvaart en Rheeze tijdens uw dagje uit. Gezinnen met kinderen beleven spanning en avontuur in Attractiepark Slagharen, Wildlands Adventure Zoo in Emmen of Avonturenpark Hellendoorn. Er is ook altijd plezier te beleven in de vele klimbossen, (overdekte) speeltuinen, kindermusea en boerderijen in de omgeving van onze camping in Overijssel.