• ANWB 5-sterren camping
  • Ideale uitvalsbasis voor gezellige uitjes in de omgeving
  • Familiecamping

Voorkom een winterdip: Ontdek het Overijsselse Vechtdal

Als je aan de winter denkt denk je vaak aan dat knusse gevoel van op de bank zitten onder een dekentje met een kop warme chocolademelk. Toch is de winterperiode vaak niet een periode waar naar uitgekeken wordt. De dagen worden korter, de temperatuur daalt en mensen voelen zich eerder neerslachtig of somber. Voorkom een winterdip en maak van de winter een feest. In het Overijsselse Vechtdal zijn genoeg leuke activiteiten gepland om de winter mee door te komen. Op ons park kun je tijdens de winterperiode bij enkele accommodaties verblijven.  

 
Ontdek ons aanbod

Wandelen in de omgeving 

 

Natuurgebied De Groote Scheere

Het prachtige natuurgebied De Groote Scheere ligt op de grens van Overijssel en Drenthe. Een bijzonder aspect in dit natuurgebied is de lange beukenhaag die de twee provincies van elkaar scheidt. In de prachtige omgeving kun je een frisse neus halen door een mooie wandeling te maken. Er zijn meerdere wandelroutes met als startpunt De Ganzenhoeve. Wil je graag met een volle maag op pad of heb je juist trek gekregen aan het einde van de wandeling? Bij de Ganzehoeve kun je genieten van ambachtelijke pannenkoeken of iets anders lekkers van de kaart.

 

Vechtpark Hardenberg

Het vechtpark is een uniek watergebied midden in het centrum van Hardenberg. Het watergebied is ontstaan om meer ruimte te geven aan de Vecht en om tegelijkertijd een mooi natuurgebied te creëren. De verschillende wandelroutes zijn erg uniek aangezien je het ene moment door het drukke en gezellige centrum van Hardenberg loopt en het andere moment in volledige rust door de natuur.

 
Winterwandeling

Kerstmarkten in de omgeving

 

Balkbrug

Op 7 december wordt de eerste kerstmarkt in de omgeving gehouden. De markt bevindt zich in een oude gezellige straat in het centrum van Balkbrug. Loop langs de verschillende kraampjes met zelfgemaakte producten, producten uit de omgeving of geniet van een lekker hapje of drankje.

 

Slagharen

Kun je geen genoeg krijgen van de kerstsferen? Op 10 december staat er nog een kerstmarkt gepland in Slagharen. Vergeet je foute kersttrui niet aan te trekken en neem deel aan de foute kersttruien verkiezing. Verder kun je genieten van muzikale gezelligheid in de horecatent.

 

Dedemsvaart

Moonlight shopping in kerstsfeer op 16 en 17 december is een nieuw evenement in Dedemsvaart. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de feestdagen. Cadeau- of decoratiestress is dan ook niet meer nodig. Op het versierde terrein kun je kerstcadeaus, snoepgoed, kerststukjes, kerstbomen, kerstdecoraties en de leukste kerstoutfits shoppen.

 
 

Winters verblijven bij 't Rheezerwold 

Na een middag wandelen of een bezoek aan de kerstmarkt is het tijd om te ontspannen. De luxe en comfortabele accommodaties op vakantiepark ’t Rheezerwold bieden een heerlijke plek om je even terug te trekken. De boslodge is van alle gemakken voorzien met een moderne keuken, vaatwasser en combi-oven, tv, airco en boxspringbedden. Op kasteel de Vijverpoort kun je vorstelijk genieten met maar liefst 10 personen. Het kasteel beschikt over luxe faciliteiten en vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht op de visvijver. 

Uitgelichte accommodaties