Beschikbare accommodaties in de winter ↓

Wilt u er even lekker tussen uit met uw gezin, familie of vrienden, dan bieden wij in de wintermaanden een aantal sfeervolle accommodaties aan.

Ons Kasteel de vijverpoort is een 10-persoons accommodatie met 5 slaapkamers, 2 badkamers en bovendien een winddicht terras met een heerlijke loungeset en gezellige vuurtafel. 

In ons bosperceel is een sfeervol plein gecreëerd met 3 robuuste 4-persoons Boslodges. Het is een verrassend ingerichte Lodge met een overdekte veranda en de natuur binnen uw bereik.

Let op: onze eigen faciliteiten zoals zwembad, horeca etc. zijn gesloten. Alle speelvoorzieningen op het vakantiepark zijn beschikbaar. De stad Hardenberg is op 5 minuten afstand met de auto.

 
 
 
  • Kerstmarkt in Vechtdal
  • Winterwandeling door de Overijsselse natuur
  • Wandelroutes door prachtige natuurgebieden
 

Voorkom een winterdip: Ontdek het Overijsselse Vechtdal

Als je aan de winter denkt denk je vaak aan dat knusse gevoel van op de bank zitten onder een dekentje met een kop warme chocolademelk. Toch is de winterperiode vaak niet een periode waar naar uitgekeken wordt. De dagen worden korter, de temperatuur daalt en mensen voelen zich eerder neerslachtig of somber. Voorkom een winterdip en maak van de winter een feest. In het Overijsselse Vechtdal zijn genoeg leuke activiteiten gepland, zoals de kerstmarkt. Zo komt u de winter wel door!

 
 

Vechtpark Hardenberg

Het vechtpark is een uniek watergebied midden in het centrum van Hardenberg. Het watergebied is ontstaan om meer ruimte te geven aan de Vecht en om tegelijkertijd een mooi natuurgebied te creëren. De verschillende wandelroutes zijn erg uniek aangezien je het ene moment door het drukke en gezellige centrum van Hardenberg loopt en het andere moment in volledige rust door de natuur.

Winterwandeling
 

Wandelen in Natuurgebied De Groote Scheere en Vechtpark Hardenberg

Het prachtige natuurgebied De Groote Scheere ligt op de grens van Overijssel en Drenthe. Een bijzonder aspect in dit natuurgebied is de lange beukenhaag die de twee provincies van elkaar scheidt. In de prachtige omgeving kun je een frisse neus halen door een mooie wandeling te maken. Er zijn meerdere wandelroutes met als startpunt De Ganzenhoeve. Wil je graag met een volle maag op pad of heb je juist trek gekregen aan het einde van de wandeling? Bij de Ganzehoeve kun je genieten van ambachtelijke pannenkoeken of iets anders lekkers van de kaart. Het vechtpark is een uniek watergebied midden in het centrum van Hardenberg. Het watergebied is ontstaan om meer ruimte te geven aan de Vecht en om tegelijkertijd een mooi natuurgebied te creëren. De verschillende wandelroutes zijn erg uniek aangezien je het ene moment door het drukke en gezellige centrum van Hardenberg loopt en het andere moment in volledige rust door de natuur.